Nature Art Classes - for children

300 lei

Salut,
sunt Raluca Radescu, membru activ in Asociatia Romana a Artistilor
Botanici din Romania si fondator al proiectului Intre rame. Va propun de acesta data, un curs de ilustratie botanica care se va desfasura pe termen lung si li se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 8 si14 ani.

Dincolo de dezvoltarea abilitatilor tehnice cu privire la pictura si desen, cursul aduce copiii mai aproape de natura. Vor lucra pe cat posibil dupa modele reale, vor invata sa le analizeze formele si texturile, iar pe viitor se vor implica si ei in documentarea orelor de curs.

Aceste ateliere aduc in prim plan ilustratia botanica, prin studiul plantelor de tot felul, frunze, flori, fructe, legume, ciuperci, cactusi si multe altele.

Vom aborda subiectele cu precadere in creion si acuarele, dar vom experimenta pe parcurs si alte medii de lucru. Desi ne vom axa pe ilustratia botanica, notiunile pot fi aplicate si in alte tipuri de lucrari.

Veti observa pe masura ce se vor aduna ceva mai multe ore de studiu, ca veti avea copii mai interesati de mediu, de beneficiile legumelor si fructelor in alimentatie, mai prezenti, mai atenti, cu un simt estetic mai dezvoltat, cu o stima de sine mai ridicata. Toate acestea pentru ca fiecare lucrare le va aduce bucurie bazata pe efort, concentrare si perseverenta.

Durata unui curs va fi de 1 ora si 30 de minute.
Pretul - 300 lei/luna - o sedinta pe saptamana(4 sedinte pe luna). Plata se poate efectua on-line doar prin transfer bancar. 

Cursurile vor avea loc in timpul saptamanii, luni sau miercuri. Orele le voi stabili in functie de preferintele dumneavoastra!

Va astept inscrierile si propunerile cu privire la zilele si orele la care copiii pot participa, la adresa de e-mail: contact@intrerame.ro, in sectiunea Contact sau la 0726153923!

Locatie: str. Spicului, nr.9, sector 1, Bucuresti

30 produse in categorie

Compare