Termeni si conditii de utilizare

Definitii


In cadrul acestei pagini, urmatoarele notiuni au urmatorul inteles:
Termenul Compania se refera la SC PRAGMATIC VISIONSRL, inregistrata la Registrul Comertului București sub nr. Nr. ordine Reg. Com./ an: J40/6545/02.06.2014, CUI: 33234288, cu sediul in str. Telega, nr. 6, sector 1, Bucuresti. 

Termenul site-ul este website-ul gazduit la adresa WWW.INTRERAME.RO si la tot continutul acestuia.
Termenul INTRERAME.RO se refera la website-ul INTRERAME.RO si/sau la compania SC PRAGMATIC VISION SRL. Termenul continut inseamna toata informatia cuprinsa de site-ul WWW.INTRERAME.RO, incluzand, fara a se limita la : text, imagini, informatie, design, cod.
Termenul comanda este o conventie pe suport electronic intre SC PRAGMATIC VISION SRL si persoana fizica sau juridica ce completeaza si finalizeaza formularul pentru cumpararea unui obiect pe site-ul WWW.INTRERAME.RO ce obliga compania la furnizarea produselor specificate in comanda, iar cumparatorul la achitarea acestora. Ne permitem sa validam comenzi facute de persoane cu varsta de peste 18 ani.
Termenul cumparator este persoana fizica sau juridica ce completeaza si finalizeaza formularul pentru cumpararea unui sau mai multor obiecte pe site-ul WWW.INTRERAME.RO
Termenul utilizator este persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.
Site-ul WWW.INTRERAME.RO si intreg continutul acestuia este proprietatea fondatorilor Intre Rame si este reprezentant comercial exclusiv prin compania SC PRAGMATIC VISION SRL.
Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra lucrarilor de arta, graficelor, textelor, clipurilor video si audio, marcilor inregistrate, logo-urilor si altui tip de continut disponibil pe acest site sunt proprietatea brandului INTRE RAME sau/si a SC PRAGMATIC VISION SRL sau sunt utilizate cu permisiune.
Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea, nu este permisa postarea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului INTRERAME.RO sau a continutului acestuia, decat daca exista aprobare scrisa din partea companiei pentru acest lucru.

Capitol 1 : Inregistrare pe site


Pentru a face o comanda pe INTRERAME.RO nu este nevoie sa va inregistrati inainte.
Totusi pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda ulterior pentru facturare va vom solicita si codul numeric personal. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.
Daca se intampla o utilizare neautorizata a contului va rugam sa ne contactati imediat.
Odata finalizata comanda va oferiti acordul folosirii informatiilor dvs conform mentiunilor din Termenii de Confidentialitate si pentru livrarea comenzilor si imformatiilor solicitate de dvs.

Capitol 2 : Cum se face o comanda


Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege varianta/marimea care vi se potriveste. Daca aveti neclaritati, va stam la dispozitie via email sau telefonic. 

Cum cumpar:

 1. Prin comanda directa de pe site.
  • Pentru a plasa o comanda pe INTRERAME.RO va invitam sa va uitati pe ofertele de pe site.
  • Cand gasiti ceea ce cautati, dupa alegerea variantei/marimii dorite si a cantitatii, apasati pe butonul din dreapta “Adauga in Cos”.
  • In “Cosul Meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul “Finalizeaza comanda”.
  • Apoi specificati adresa si selectati metoda de livrarea si modalitatea de plata.
  • Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul "Confirma comanda". Imediat veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate urmand sa fiti contactat in 24 de ore de catre un consultant INTRERAME.RO
 2. Prin telefon.
  • Va asteptam zilnic de luni pana vineri intre 10:00 la 17:00. la telefonul 0726.153.923 pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.
 3. Printr-un mesaj trimis prin formularul de pe pagina de Contact sau la adresa da email:contact@intrerame.ro
  • Va asteptam mesajele dumneavoastra pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari.

Disponibilitatea produselor

Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagina acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat/Vandut inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.

In cazul tablourilor cu rama, pentru ca noi nu producem si ramele, acestea pot sa difere in functie de optiunile disponibile in piata la momentul respectiv. In cazul in care nu va vom putea oferi rama afisata pe site, veti fi informati cu privire la ramele disponibile in acel moment si daca veti fi de acord cu varianta propusa, abia apoi vom confirma si livra comanda.

Capitol 3 : Plata unei comenzi


Pentru a va face cumparaturile mai placute si mai usoare, pe INTRERAME.RO va punem la dispozitie doua modalitati de plata din care sa alegeti :

 • Prin ordin de plata (transfer bancar) virament bancar in contul firmei SC PRAGMATIC VISION SRL. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.
 • Numerar la livrare(aveasta varianta este diponibila doar pentru ilustratii), pentru tricouri este diponibila doar plata prin ordin de plata. Tricourile pleaca direct de la atelierul de productie si atelierul nu poate incasa banii, astfel ca pentru a ajunge in contul Intre Rame plata se poate face doar prin OP.

Datele de identificare necesare platii prin transfer bancar sunt urmatoarele:

Numele firmei: S.C PRAGMATIC VISION  S.R.L
CUI: 33234288
Nr. ordine Reg. Com./ an: J40/6545/02.06.2014
Sediul: Telega 6, sector 1
Judet: Bucuresti
Cont bancar: RO71OTPV111000862163RO01
Banca: OTP Bank Bucuresti

Capitol 4 : Conditii de livrare


Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra pe teritoiul Romaniei in functie de acoperirea curierului.

 • livrarea se va face la adresa solicitata de client.
 • livrarea se efectueaza prin firme de curierat cu care INTERAME.RO are contract sau prin mijloace proprii.
 • produsele se vor livra in ambalajul special INTRERAME.RO. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare

Pentru a face o comanda pe INTRERAME.RO nu este nevoie sa va inregistrati inainte.
Atunci cand costul de livrare in Romania a comenzilor plasate pe INTRERAME.RO este suportat de client, taxa va fi inclusa in factura emisa  si se va regasi in totalul de plata.
Produsele de pe INTRERAME.RO au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul meu veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda. Taxa de livrare poate fi afisata, dupa caz, si pe pagina fiecarui produs in parte.

Termenul de livrare

Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii si este intre 2 si 5 zile lucratoare pentru comenzile interne si confirmate ca fiind existente in stoc iar pentru comenzile achitate prin OP termenul se scurge din momentul in care se banii au ajuns in contul Intre Rame. In cazul in care un produs nu este disponibil vom agrea de comun acord daca se prelungeste termenul sau daca se inlocuieste cu un alt produs disponibil. 

Termenul de livrare  este orientativ si se poate prelungi in situatii exceptionale.

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site, includ TVA-ul si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

Capitol 5 : Conditii de returnare


Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Cu INTRERAME.RO, sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.
Conform ordonantei nr.130 din 31 August 2000 completata prin legea nr.51 din 21 Ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr.130/2000  “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului“ .
Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru sau inmanate personal, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Termenii de returnare

 • Trebuie sa ne anuntati prin e-mail la contact@intrerame.ro in primele 5 zile de la primirea comenzii ca doriti sa returnati produsele.
 • Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original si toate etichetele atasate de produs fara a fi rupte, precum si de documentele primite in cutie.
 • Pentru retur va rugam sa ne trimiteti pachetul prin curier la sediul nostru.

Banii inapoi in maxim 5 zile lucratoare in caz de returnare

Odata ajuns la noi coletul cu produsele returnate, INTRERAME.RO se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.
Primiti banii inapoi, garantat !
Trebuie doar sa ne comunicati telefonic ca doriti sa returnati produsul, trimiteti pachetul prin curierul si dupa maxim 5 zile lucratoare veti primi banii in contul specificat de dvs.

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.

Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de INTRERAME.RO.
Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!
Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta.
Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Capitol 6 : Prevederi

 1. Site-ul WWW.INTRERAME.RO si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a SC PRAGMATIC VISION SRL.
 2. INTRERAME.RO va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
 3. INTRERAME.RO isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
 4. INTRERAME.RO nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
 5. Intreg continutul site-ului INTRERAME.RO este proprietatea SC PRAGMATIC VISION SRL, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul PRAGMATIC VISION fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 6. Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precumsi de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libea, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre SC PRAGMATIC VISION SRL.
 7. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al SC PRAGMATIC VISION SRL.
 8. SC PRAGMATIC VISION SRL nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.
 9. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 10. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului WWW.INTRERAME.RO, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 11. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu PRAGMATIC VISION SRL.
 12. INTRERAME.RO nu este raspunzator de:
  • daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului
  • eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat INTRERAME.RO face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele
  • eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa INTRERAME.RO
  • pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor INTRERAME.RO

Multumim pentru colaborare!

Echipa Intre Rame


Compare