Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege varianta care vi se potriveste. Daca aveti neclaritati, va stam la dispozitie via email sau telefonic. 

Cum cumpar:

 1. Prin comanda directa de pe site.
  • Pentru a plasa o comanda pe INTRERAME.RO va invitam sa va uitati pe ofertele de pe site.
  • Cand gasiti ceea ce cautati, dupa alegerea variantei/marimii dorite si a cantitatii, apasati pe butonul din dreapta “Adauga in Cos”.
  • In “Cosul Meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul “Finalizeaza comanda”.
  • Apoi specificati adresa si selectati metoda de livrarea si modalitatea de plata.
  • Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul "Confirma comanda". Imediat veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate urmand sa fiti contactat in 24 de ore de catre un consultant INTRERAME.RO
 2. Prin telefon.
  • Va asteptam zilnic de luni pana vineri intre 10:00 la 17:00. la telefonul 0726.153.923 pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.
 3. Printr-un mesaj trimis prin formularul de pe pagina de Contact sau la adresa da email:contact@intrerame.ro
  • Va asteptam mesajele dumneavoastra pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari.

Disponibilitatea produselor

Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagina acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat/Vandut inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.

In cazul tablourilor cu rama, pentru ca noi nu producem si ramele, acestea pot sa difere in functie de optiunile disponibile in piata la momentul respectiv. In cazul in care nu va vom putea oferi rama afisata pe site, veti fi informati cu privire la ramele disponibile in acel moment si daca veti fi de acord cu varianta propusa, abia apoi vom confirma si livra comanda.


Compare