Ilustratie Botanica in Acuarela - Fructe de padure +

Ilustratie Botanica in Acuarela - Fructe de padure

300 lei

Salut, sunt Raluca Radescu,

membru activ in Asociatia Romana a Artistilor Botanici din Romania, fondator al proiectului Intre Rame si iti propun ca in cele doua zile curs pe care le-am gandit, sa primesti indrumarea necesara pentru a aborda singur subiectele care te inspira!

Mai multe detalii

Capsune, Mure, Zmeura sau Cirese

Acest atelier se adreseaza incepatorilor, asadar, nu este nevoie de cunostinte anterioare de pictura sau desen. Sunt insa bineveniti si cei care sunt familiarizati cu alte tehnici si vor sa abordeze teme noi. Prima zi va fi dedicata insusirii materialelor de lucru, alegerii si intelegerii subiectului ce urmeaza a fi studiat. Vom face schita, pe care o vom transfera apoi pe suprafata de lucru finala. Cea de-a doua zi va fi in intregime dedicata acuarelei si vom urma pasii de lucru pentru finalizarea lucrarii.

Scopul este ca la finalul acestui curs, sa aveti la indemana toate cunostintele necesare pentru a putea aborda si in particular subiectele preferate.Desi ne vom axa pe ilustratia botanica, notiunile pot fi aplicate si in alte tipuri de lucrari. Toate materialele necesare sunt incluse.

Durata cursului8 ore pe parcursul a doua zile.

Program: Sambata 10.00 - 14.00 Duminica 10.00 - 14.00

Data: 22 si 23 IUNIE 2019

2 produse in categorie

Compare